Ine De Jaegher

Wie is Ine?

  • Erkend Osteopaat D.O.

Ine De Jaegher geboren in Roeselare, maar woon al heel mijn leven in Diksmuide.

Als rasechte Diksmuideling liep ik school aan ’t Saam Campus Aloysius en startte daarna meteen de vijfjarige opleiding tot Master of Science in Osteopathy aan The International Academy of Osteopathy in Gent, in samenwerking met Buckinghamshire New University in Engeland.

De andere mensen helpen, het menselijk lichaam in al zijn complexiteit waren altijd al interesses die me sterk bezig hielden. De stap naar een zorgberoep was dan ook een evidente keuze.

Hoe zou ik mezelf omschrijven?

Ik ben gedreven, leergierig, empathisch en sportief.

Naast mijn werk studeer ik momenteel nog een jaartje verder voor een Educatieve Master, aan de Universiteit Gent. Op deze manier kan ik in de toekomst mijn passie omtrent de anatomie en de fysiologie van het lichaam aan studenten doorgeven.

In de nabije toekomst staan er nog verdere bijscholingen omtrent kinderosteopathie op de planning gezien mijn affiniteit met kinderen.

Graag ga ik samen met jou op zoek naar wat ik voor jou kan betekenen.

Curriculum vitae:
  • 2015 – 2020: DO Osteopathie, IAO, Gent
  • 2020 – 2021: Educatieve Master Gezondheidswetenschappen, UGent
  • 2021: Osteopathie bij Kinderen, Fico, Antwerpen